Over ons

Cansos Web Solutions is opgericht in 2012 en heeft zich specialiseerd in het ontwikkelen van web-gerelateerde oplossingen. Hierbij kunt u denken aan het ontwikkelen van websites, online shops, intranet oplossingen of complete webapplicaties.

Door gebruik te maken van de nieuwste techieken en onze vele jaren ervaring, kunnen wij er voor zorgen dat uw project op een veilige, snelle maar ook zeer betaalbare manier gerealiseerd kan worden. Tevens zorgen wij na oplevering voor een goede nazorg van uw project.

Online veiligheid

De afgelopen jaren komt steeds meer informatie naar buiten over vaak ondermaatse beveiging van websites en applicaties. Hierdoor vallen vaak persoonsgegevens of bedrijfsgevoelige informatie in de verkeerde handen.

Niet alleen uw gegevens, maar zeker de gegevens van uw klanten zijn erg kostbaar en u wilt niet dat deze in de handen van derden vallen. Door gebruik te maken van beproefde methodes kunnen wij er voor zorgen dat de gegevens in uw projecten beter beschermd zijn.

Server inrichting en onderhoud

Naast ontwikkelwerkzaamheden kunt u bij ons ook terecht voor web- en mailhosting, serverinrichting en serveronderhoud. Doordat wij onze servers zelf beheren kunnen wij er voor zorgen dat altijd de juiste software(versie) gebruikt wordt. Het goed inrichten en onderhouden van servers is tevens een belangrijk onderdeel van uw online veiligheid.

Optimalisatie

Naast complete projecten kunnen wij u ook van dienst zijn met o.a.

  • Optimialisatie van bestaande websites of applicaties
  • Search Engine optimalisatie
  • Security audits

Zoek u een oplossing die hier niet genoemd wordt, dan is de kans groot dat wij u toch van dienst kunnen zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zoeken een zo goed mogelijke invulling van uw vraag.